Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook in deze lockdown staan we voor je klaar


Nederland zit opnieuw in een lockdown om het coronavirus tegen te gaan. Daarom zijn alle kapperszaken tot 19 januari gesloten. We begrijpen dat dit heel heftig voor je is. Misschien heb je vragen over je pensioen of over het betalen van de premie. We helpen je graag verder. 

We zijn gewoon bereikbaar voor vragen

Ben je werkgever, werknemer of gepensioneerd en heb je een vraag? Mail of bel ons. Wij staan voor je klaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Noem jouw deelnemers- of werkgeversnummer als je ons mailt of belt. Dan kunnen we je makkelijk en snel helpen.

Voor werkgevers is er de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)

De pensioenopbouw van werknemers mag niet gestopt worden. Daarom sturen wij je facturen voor de pensioenpremie. We hopen dat je gebruik kunt maken van de NOW-regeling van de overheid. In deze tegemoetkoming in de loonkosten wordt óók rekening gehouden met pensioenpremies. Meer informatie over de NOW-regeling lees je op de website van de UWV.

Heb je als werkgever problemen om de premie op tijd te betalen?

We begrijpen dat het moeilijke tijden zijn voor kappers. Toch sturen wij periodiek je factuur voor de pensioenpremie. Heb je problemen om deze factuur op tijd te betalen? Dan kun je een betalingsregeling treffen. Daarmee voorkom je verdere aanmaningen. Stuur een mail aan werkgever@pensioenkappers.nl en zet in de onderwerpregel CORONA en noem je werkgeversnummer.