Overslaan en naar de inhoud gaan

Cookiebeleid

We maken op onze website gebruik van cookies. In het cookiebeleid lees je er meer over. Pensioenfonds Kappers is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze cookieverklaring leggen we uit met welke doeleinden we je gegevens verzamelen en gebruiken. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via je browser worden geplaatst op je computer, tablet of mobiele telefoon met daarin gegevens die we over je hebben verzameld. We vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Doeleinden van de cookies

Wij plaatsen functionele en analytische cookies. Deze cookies worden voor verschillende doeleinden geplaatst. Onderstaand treft je een overzicht aan van de cookies die we via je browser op je computer plaatsen:

DienstSoort doelType/naamBewaartermijn
New RelicMonitoring ajs_anonymous_id 11 maand
New RelicMonitoringlogin_service_login... 20 jaar
New RelicMonitoringnr_growth-production 10,5 maand
New RelicMonitoring_gcl_collectcollau 1 week
New RelicMonitoringajs_group_id 10,5 maand
New RelicMonitoringajs_user_id 10,5 maand
New RelicMonitoringTSNGUID10,5 maand
New RelicMonitoring_fbp22 dagen
New RelicMonitoringoptimizelyEndUserId 3 maand en 20 dagen 
New RelicMonitoringlogin_idle_session_timeout 10,5 maand
Google Analytics Analytisch_ga26 maand
Google AnalyticsAnalytisch_gatHuidige sessie 
Google AnalyticsAnalytisch_gid1 dag
Google AnalyticsAnalytisch_collectHuidige sessie
Google AnalyticsAnalytisch_gat_UA-12008149-2 Huidige sessie 
Google Tag Manager Analytischfonce_current_sessionHuidige sessie
Google Tag ManagerAnalytischfonce_current_user1,5 maand
Google Tag ManagerAnalytischfonce_current_dayHuidige sessie
Google OptimizeAnalytisch_gaexpAfhankelijk van het experiment 90 dagen
Google OptimizeAnalytisch_opt_awcid24 uur
Google OptimizeAnalytisch_opt_awmid24 uur
Google OptimizeAnalytisch_opt_awgid24 uur
Google OptimizeAnalytisch_opt_awkid24 uur
Google OptimizeAnalytisch_opt_utmc24 uur
Google FontsFunctioneel CONSENT1 jaar 
ForgeRockFunctioneelAMAuthCookieHuidige sessie
ForgeRockFunctioneelfrPlanetDirectoryHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneel browserupdateorgHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneelHas_jsHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneeloptinHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneelXSRF-TOKEN Huidige sessie
DrupalFunctioneelDrupal.tabledrag.showWeight 1 jaar
DrupalFunctioneelAmlbcookie Huidige sessie
DrupalFunctioneel_dplmbrHuidige sessie
DrupalFunctioneelSSESS##Huidige sessie
J2EE Web applications FunctioneelJSESSIONIDHuidige sessie
HAProxyFunctioneelwebfrontHuidige sessie
ApplicatieAnalytisch_apimbrHuidige sessie

 

In- en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen we automatisch via je browser op je computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven we geen toestemming van je te vragen, omdat we hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben.

Onze analytische cookies hebben we op een privacyvriendelijke manier ingesteld zoals is aanbevolen door de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor je persoonlijke levenssfeer. Hoe we onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kun je lezen via deze link: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics (pdf).

Indien je niet wilt dat we cookies zonder jouw toestemming op je computer plaatsen, dan kun je dit eenvoudig instellen in je browser. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding van je webbrowser. Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer je de cookies hebt uitgeschakeld.

Categorieën van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden we uit aan derde partijen. Deze derde partijen zijn zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd.

Je rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je het recht om aan ons inzage te vragen in je persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die je betreffen onjuist zijn, heb je het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat je jouw gegevens nodig hebt voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kun je bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

We helpen je natuurlijk graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Als je ontevreden bent over de manier waarop we omgaan met je klacht, heb je het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Pensioenfonds Kappers

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming, verwijdering of overdracht van je persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen.