Overslaan en naar inhoud gaan

Betaling pensioenpremie en de coronacrisis

Gepubliceerd op:

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor de branche. Gelukkig mochten de kappers op 3 maart weer open. Dat biedt weer een beetje perspectief. We begrijpen dat het voor vele werkgevers op dit moment moeilijk is om aan betalingsverplichtingen te voldoen. Zoals het op tijd betalen van de pensioenpremie. We denken graag met je mee in het zoeken naar oplossingen.

Neem contact op bij betalingsproblemen

We vragen je de pensioenpremie zoveel mogelijk op tijd te betalen. Heb je door de coronacrisis betalingsproblemen? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Stuur een e-mail naar werkgever@pensioenfondskappers.nl. Dan nemen we contact met je op over een eventuele betalingsregeling.

Betalingsachterstand vóór 8 december 2020

Had je al te maken met een betalingsachterstand vóór 8 december 2020? Dan nemen wij automatisch contact met je op. Samen bespreken we jouw situatie en komen we tot een oplossing.

Pensioenopbouw gaat door bij werktijdverkorting

Krijg je werktijdverkorting of NOW voor één of meerdere van jouw werknemers toegekend? Dan heeft dit geen gevolgen voor de pensioenopbouw van jouw werknemers. De loondoorbetaling wijzigt niet en de pensioenopbouw van je werknemers ook niet.